divendres, 21 de maig del 2010

=D


Ja se sap que hi ha setmanes bones, regulars, tremendes, plenes, llargues, blanques, fantàstiques i estranyes.

També se sap, però, que la primavera ho gira tot de revés i té el poder de fer que, en pocs dies, es visqui de tot i molt.

Divendres 14 de maig: M'assabento de l'existència del I Concurs de Poesia per SMS que organitza la Time Out. El que més m'agrada és que el lliurament de premis serà a la plaça del Rei de Barcelona i que el grup labatzuca* hi actuarà.

Dissabte 15 de maig
: Jugant jugant, envio un parell de sms per fer passar la tarda (i evitar durant una estona una correcció pendent i urgent).

Dilluns 17 de maig
: Sortint de classe, trucades perdudes i un missatge que deia que havia quedat finalista. Roig a les galtes i rialla al pit.

Dimecres 19 de maig: La Nàdia, la fada dels favors, va a l'acte per mi. Surto de classe corrents, per mirar d'arribar-hi --encara que sé que, segurament, serà a misses dites-- i sí, hi arribo quan tot just anuncien el primer premi. Quina sensació més estranya i meravellosa: des del final de la plaça plena de gent veig com la Nàdia puja a recollir el premi, sento com el Josep Pedrals el diu i com reacciona la gent que tinc a la vora. Ser espectador-protagonista és una sensació realment extraordinària.

Dijous 20 de maig: Avui, al web de la revista organitzadora s'hi han publicat les poesies guanyadores i la foto dels premiats. Quina il·lusió fa tot això, família :)

La primavera sempre me'n té alguna de guardada. I m'agrada!

* labatzuca. Si no els heu vist/sentit/viscut mai, no us ho penseu gaire. La veu del Xavi Grimau dient -que diu ell- Bartra i els sons de la tropa ampliant-ne la intensitat són grandiosment recomanables.

6 comentaris:

Sara ha dit...

Nineta!!
Primer de tot, ENHORABONA!!!
Ahir et vaig escriure un mail, però crec que el senyor Hotmail no te'l va entregar, oi? Per això et vaig trucar més tard! Res, volia dir-te que em sabia greu tot això del viatge i que no t'havia dit res per no emprenyar-te gaire amb el tema.
M'agrada molt que tinguis això actiu un altre cop, pots comptar que ja tens una fidel seguidora!
Podríem fer una trobadeta amb l'Èlia ben aviat, no?
Una abraçada!!

Pau ha dit...

Bentornada a aquest món de possibilitats infinites que tanta gent ha abandonat per no tornar a trepitjar (m'hi incloc!), i gràcies per reobrir una lluerna que permet saber què passa dins d'aquest caparró arrissat i al seu voltant :)

Per cert, encara et dec una visiteta, eh!

Ah, moltissíssimes felicitats, versadora! T'ho mereixes! El poema és fantàstic! :D (I el regal també, que m'ha fet una enveja... aaaaarrrrggghhh).

Una repretadeta!

Alhajita ha dit...

Que bé, que bé i que bé veure't així de contenta! Com es posa bé, la primavera :) Poca gent sap que jo també tinc un blog, jeje... En tot cas, m'encantarà que estiguem connectades per aquí, també, així sé més cosetes de la teva vida. Un petonàs!

Irene ha dit...

Gràcies, amics! Estic contenta que passeu per aquí i em saludeu, volia compartir la notícia amb vosaltres i m'entusiasma que us n'alegreu.

Sara: no, no vaig rebre cap correu... I tant, que no es faci esperar aquesta trobada. Tinc novetats (molt bones!) del viatge!

Pau: ja ho saps, passa per aquí quan vulguis, que és casa teva. Suposo que és més còmode això que la visiteta preceptiva (i incomplerta) al piset que tants mesos fa que hem estrenat.

Pilar: ets sempre una sorpresa. Ja hi pots pujar de peus: et llegiré encantada. També ens veurem aviat, eh que sí?

Un petó a tots!

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Vaja, vaja, vaja, si tenim una crack de la literatura poètica. Llàstima que a mi aquest gènere no m'acabi de fer el pes. Això no treu que valori en la seva justa mesura els premis als i les poetes.
La meva més sincera enhorabona,
Una abraçada.

pd: per cert, el poema del 2n premi és molt concís.

Anònim ha dit...

Irene!
Quina sorpresa que hagis tornat a posar en marxa el blog! Que bé, ara et podré visitar cada dia, com a la Sara!
El que no m'ha sorprès tant (que no vol dir que no m'hagi fet moltíssima il·lusió) és que hagis guanyat el 1er premi de poesia... si és que ets un crack!!
I això de la trobadeta està fet! I ens expliques aquestes novetats bones del viatge!

Una abraçada!

Èlia