dijous, 17 de març del 2011

Japan in my heart


Per fer alguna cosa, encara que totalment insuficient, irrellevant i merament simbòlica.





Una noia japonesa que viu a Madrid ha muntat una cosa ben bonica (d'on he tret la idea d'aquest collage). És un bloc on tothom que vulgui pot fer-hi arribar una fotografia amb la grulla d'origami que hagi fet (si no en sabeu hi ha un vídeo on ella mateixa ho explica). 

Explica que per aconseguir un desig, en aquest cas la recuperació d'un país sencer, en fan falta mil. Es veu que al Japó se n'acostumen a fer per regalar a les persones que estan malaltes o que s'estan recuperant d'algun daltabaix.

Per si de cas, ja està fet.


...déumeusenyor...


6 comentaris:

The New Yorkers ha dit...

Buf...
No tinc esma ni per fer un comentari!
És tan, tan, tan, TAN TERRIBLE tot plegat...que tinc el cor encongit.

És molt maca la ides de la grulla...

Unknown ha dit...

Ja l'havia vist, el blog de les grues. És una idea preciosa. Però la meva habilitat manual no és tan preciosa com la idea, i per enviar de suport un parrac de paper, més val que m'estigui quietet.

Reboniques, les fotos.

Pau ha dit...

Sóc el Pau, per cert, no l'Ester :P

Unknown ha dit...

A mí em passa com a vosaltres, no tinc paraules.
Esperem que desprès de tanta devastació, aconsegueixin almenys refredar aquell coi de reactors per a que la cosa no empitjori més, si es que això és possible.
La idea de la grulla està molt bé, però jo, com el Pau, no me'n surto, tinc poca trassa i al pas tres ja em perdo.
Un record pel Japó.

Sara ha dit...

Em sembla una idea ben maca :)
I el teu muntatge és molt rebufó!

Bon cap de setmana, bonica! M'escapo corrent de la feina, no sigui que encara m'hi facin quedar més... ahir vaig arribar a casa a les 22:15, buuufa! Perquè vaig voler, tot s'ha de dir... ;)

Irene ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris i disculpeu-me per no haver-los atès abans. Vaig proposar això de les grulles a una noia japonesa de la feina i li va encantar tant la idea que la setmana passada, havent dinat, vam muntar un taller de grulles al menjador i tothom en va fer per col·laborar amb el projecte. Va ser un moment maco i, alhora, revelador: fer manualitats en grup és una fantàstica manera de conèixer (si se sap observar) el caràcter de la gent.

Per qui en vulgui fer i no se'n surti amb el vídeo de la japonesa del bloc, busqueu-ne d'altres al YouTube, n'hi ha de molt més clars (i que van més a poc a poc! --jo també em vaig perdre una mica...).

Petons a montons a tothom!