diumenge, 13 de febrer de 2011

Shhh... SOR-PRE-SA!

L'1 de febrer la mama en va fer 50. El dissabte d'aquella mateixa setmana, amb molts nervis i organització, vam fer-li una festa sorpresa d'aniversari. Avui, una setmana més tard, amb la satisfacció que donen les coses que surten rodones, em ve de gust posar un mosaic de fotos nostres d'aquell vespre. Ho he disfrutat tot: la preparació, l'emoció, la cara d'espant de la mama quan va arribar l'hora, les rialles dels amics i parents convidats, el menjar, els regals, la gresca de després, totes les fotos que queden d'aquelles hores d'alegria. Per això en vull deixar unes quantes aquí, com si fos un suro, com una medalla per totes les coses bones que van passar. 

Per molts anys, mama!


Per si us ve de gust, la Núria va explicar molt bé com va ser la preparació, la festa i la postfesta al seu bloc4 comentaris:

Pau ha dit...

Que bé, quin alegria, que és festa major! I tot gràcies a la meua perícia aconseguint cançons, eh :P

Si en deu estar, d'orgullosa de vosaltres! ^^

Mama ha dit...

Ostras Irene!,encara em tremolen les penstanyes quan penso en aquella nit.
Us ho vaureu ben currar les dues.
No necessitava pas tanta atenció, però vist amb la il.lusió que ho vareu montar tot, no em queda altra opció que felicitar-vos, i dir-vos que el regal més preciat que he tingut i tindré per sempre. es diuen IRENE i NURIA.

Pau, no en tinguis cap dubte del teu comentari.

The New Yorkers ha dit...

Me n'alegro molt que tot sortís tan bé!!!

Per molt anys!!!!!!! (Amb molt retard....!)

Vaig a llegir el blog de la Núria per no perdre'm cap detall!

Una abraçada!

Èlia

Irene ha dit...

Oh i tant, Pau! Tot va sortir molt bé gràcies a l'ajuda inestimable de tots els col·laboradors voluntaris :)

Mama, quina gràcia això que et tremolen les pestanyes! Hahaha! La Núria i jo teníem por que no tinguessis un susto tan gros que caiguessis rodona o una cosa per l'estil. Afortunadament, tens un cor fort que aguanta bé les sotragades!

Èlia, xuli! Ja ho veus, al final tot va sortir molt bé! Gràcies per passar per aquí:) Quan ens trobem us explicaré més coses (d'això i d'allò i d'allò altre ;) Muàs!