dilluns, 27 de desembre del 2010

Any nou...

... vida nova?*





Aquests dies tocaria una foto d'un odiós gatet amb un gorro de pare Noel (per als de més d'aquí podria posar un caganer mediàtic), una llista (com seria de llarga?) de coses bones de l'any que s'acaba, una reflexió dels fets més rellevants del 2010, una foto bastant repugnant d'algú empatxat de menjar i beure, una típica estampa nadalenca amb cases de muntanya nevades i les xemeneies traient fum, un tradicional pessebre o una entrada amb idees d'originals -i prescindibles- regals d'amics invisibles...

Res d'això, avui. Una pintada reveladora a la paret, en blanc i negre i a -3º.**


Molt bon any nou a tots.







*Per si no llegiu bé les lletres de la foto: Go to work/ send your kids to school/ follow fashion/ act normal/ walk on the pavement/ watch T.V./ save for your old age/ obey the law./ Repeat after me: I'm free.

**Em sap greu el costat "yin" d'aquesta entrada, no voldria trencar l'esperit "yang" de ningú, sobretot aquests dies.

4 comentaris:

Pau ha dit...

Bon any nou i fins l'any que ve! ^^

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Irene, molt original aquesta felicitació Chapeau!! Sigui original o no, et desitjo que tingueu una bona sortida i encara millor, entrada al 2011.
Una abraçada.

dolors ha dit...

Potser menys lliures del que ens agradaria, però sense deixar d'intentar-ho ... Feliç Any Nou per a tothom!

Tieta Dolors.

Irene ha dit...

Gràcies pels comentaris!

Sempre em fa il·lusió llegir-los (encara que les entrades, últimament, no siguin gaire lluents). A veure si em rebrota una mica d'esperança i tots plegats engeguem l'any amb força i voluntat renovades. Tot i que la cançó no m'acaba d'agradar del tot, estaria bé que féssim un bon crit: "Exigim eufòria!". Molt bon any nou a tothom!