diumenge, 20 de juliol del 2008

Sunday evening

La Nàdia em rossega: que vol olives, diu. Que se'n va a buscar-les, exclama (les tenim a la nevera). Però no. No se n'hi va, perquè la tinc distreta, aquí a la voreta, amb sabatilles/espardenyes d'estar per casa (grises i de topos de colorets) a la recepció de l'hostal. I que té ganes de posar-se els pantalons d'estar per casa, també, que els texans que porta li apreten. Total, que avui és diumenge i que ens hem passat el vespre putinejant amb el Picasa, i hem fet aquestes cosetes (diguem que la Nàdia ha anat opinant mentres jo he anat putinejant) i ara les pengem per compartir-les. Estem bé. Ja ho veieu. I riem. Molt, a més. Petons!




6 comentaris:

Anònim ha dit...

clar que sí, l'important és riure i passar-ho bé! me n'alegro, noies! i he de dir que la foto destenyida que has putinejat, Irene, t'ha quedat força bé! ànims amb la tecnologia i molts petons i abraçades des de la xafogosa Sant Cugat!

...àurea... ha dit...

Investigant el picasa... mlt bé, mlt bé.
Molt xules les fotos... i la que més, la del mig... tot s'ha de dir!

Me'n alergro que estigueu bé!

Un petonet!

Ariadna ha dit...

Visca els somriures, i més els vostres que fonen el gel i la fredor irlandesa!

Molts petons!

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Hola a les dues,

Disculpeu però no m'ha quedat del tot clar si esteu hostatjades en un hostal de forma provisional, o és que encara aneu de precari abans de trobar un lloc més "digne" on posar les vostres posaderes. Potser un pis compartit amb altra gent, un palauet victorià, una simple caseta amb jardí a l'entrada, etc.

Per cert, això que els pantalons vagin estrets ja acostuma a passar fent una estada a països com Irlanda. I és que els hàbits alimentaris són un pèl diferents dels nostres. Ai Irene, com trobaràs a faltar potser la fruita de Fondarella!! Potser que us haguéssiu pensat abans de marxar i ho feu en tornar. A veure com ha canviat la cosa, altrament dit, quants centímetres o polsades ha augmentat les vostres cinturetes, ja, ja...

Records :)

pd: per cert, curiositat, quin preu ronda una 1/2 pint en un pub?

Irene ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Irene ha dit...

Joan Carles,

No sé si vas llegint els comentaris de les entrades o no, però diria que sí després de veure la conversa que manteniu amb la Sara. En fi, que si veig que passen els dies i no em contestes el que ara et preguntaré, ja t'escriuré un e-mail. Total, que la pregunta és aquesta: com t'estimes més l'imant? Línia Guinness o línia Irish souvenir? Com que em vas dir que ja en tenies penso que val la pena que em diguis el que no tens o el que vols per no repetir-lo.

M'agrada saber que vas llegint el que escrivim. I que hi participis amb comentaris.

Au, tu diràs, doncs.

Irene