diumenge, 13 de juliol del 2008

Família, amics, forasters que passeu per aquí...



Decidit.

Ens n'anem a passar l'estiu a l'estranger. Per allò d'aprendre l'anglès. Per allò de canviar d'aires (de pluges, potser). Per allò de fer-ho ara, ara que és un bon moment per a fer-ho. Que si sí, que si no, que si ai, que si ui, que si ja en parlarem.


Que ja hi som, ves. Que qui ho havia de dir, tu. Que quina il·lusió. Que quin respecte, també.


Darrer cap de setmana abans de marxar. A casa. Pluja, molta pluja. Llampecs. I verd, molt, també. Panís, alfals (aufals, in fact), deu pometes té el pomer, caragols a la llauna i nectarines dolces.






Pluja i verd. Al Pla.



Aigua a la green Erin. Ben aviat.






Vulgueu-nos sort, amics.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

yeeeee sóc la primera a comentar o què? Acabo de rebre el teu mail, Irene! Sabia que marxàveu perquè la Sara em va informar :P I me n'alegro un piló! Us desitjo de tot cor que us vagi molt i molt bé (que segur que sí), i que aquest estiu tingui tanta o més llum que el passat... allarguem els junys tant com poguem! No? Jo també ho intentaré. Un dia t'escriuré un mail explicant-te com em va per aquí amb les meves platges braves i els meus rínxols de sempre! Una abraçada per totes dues (tu Nàdia també!!), i disfruteu moltíssim!! MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pilar.

Anònim ha dit...

Ireneeee!
No saps com me n'alegro que finalment us hagueu decidit a marxar! que segur q t'anirà la mar de bé i que tornaràs tot xerrant l'inglisssh! yujuuu! vigilia amb no perdre ni DNI's ni els vols -a poder ser-, que després els viatges ens surten cars!

suposo que ens veurem demà per acomiadar-nos! una abraçadota i moltes felicitats per aquest blog tan xulo, no dubtis que el seguiré sovint!

ciceropc ha dit...

"Bon viatge per als guerrers que al seu poble són fidels; afavoreixi el déu dels vents el velam del seu vaixell", això deien, uns, no?

I, ens veurem abans?, bé, si no ens veurem després!

Sort i porteu-vos bé!

B7s!

Anònim ha dit...

Bones des de Lleida!! He estat llegint les vostres històries i lo que si que serà un miacles és que torneu a casa sanes i salves. Me'n alegro molt que us ho passeu i potser la Nàdia que es fassi la idea que no és per una setmana..jejeje
Jo t'informo tata del meu cor que la primera setmana de setembre ens en anem amb el Ferran a Liberpool. Que et sembla!? Hem mirat si és a prop de Cardif (on viu el cosí Albert) i es a 200 km més o menys. Així que... Bé res, aniré mirant com us ho monteu per aqui. La mama em va preguntar com es podia mirar per no accedir al mail, nosé si ho ha aconseguit. UN PETÓ ENORME PER LES DOS I UNA FORTA ABREÇADA!!! disfruteu molt nenes que amb això de la crisis no sabem quan es repetirá.Aix,andanirem a parar!! jeje CIAO... FINS UNA ALTRA.

Núria Torra