dijous, 31 de juliol del 2008

Céad míle fáilte (benvinguts mil vegades)

Després d'una setmana d'inactivitat bloggera, tornem "a les andades" per presentar-vos casa nostra (almenys durant un mes). Si hi volguéssiu venir, no us costaria reconèixer-la un cop haguéssiu aconseguit arribar al barri (que això, si no se sap, sí que costa una mica), perquè la porta és... de color groc! Vivim amb tres personetes més: una parella de polonesos (de la Polònia de veritat, s'entén) que ens ofereixen unes meravelloses vetllades vespertines gràcies al canal TVP, on no paren d'emetre pel·lícules de xinos que parlen en anglès i doblades al polonès. És una cosa terrible de veure, s'ujuru. A banda d'això, s'ha de dir que són la gent més polida, neta, i discreta del món. L'altre inquilí no es queda curt, tampoc. Difereix bastant, pel que fa al tema de la neteja, dels dos companys anteriors. És irlandès, i dels de veritat, a més. Va tornar dimarts del que ell en va anomenar un "crazy weekend", i va exposar públicament que diumenge s'havia despertat (no acabava de recordar on) amb 24 tiquets de whisky a la butxaca de la farra de la nit anterior. Però és bona persona, ves... I altcomunsantpau.

En fi, ho deixem aquí, per ara. I ja ho sabeu, si hi voleu venir...

... Oh benvinguts, passeu passeu,
casa nostra és casa vostra,
si és que hi ha cases d'algú...

Aquest és el carrer: Reuben Avenue, 49, Dublin 8.

The yellow door house!

The bathroom.

The kitchen.

Nàdia in our bedroom.


The living room.


(Mentre acabo d'escriure i l'arròs va bullint a la cuina, la Nàdia ha engegat la tele i ara mateix, amics, mirem Friends en polonès.)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola noies!

La casa té molt bona pinta, eh! però esperava una foto de la porta groga.. heu tingut molta sort, se la veu una caseta acollidora i neta! bieeen pels polonesos polits!
a mi ja m'agradaria venir, ja.. l'altre dia ho parlava amb el Roger, però ja se sap com va l'economia.. en fi nenes, que una abraçadota gegant i fins la propera!!!

Irene ha dit...

Tens tota la raó, ratolina! M'havia oblidat de posar la foto més important!! M'agradaria molt que poguéssiu venir. En fi, no et queixis, que de seguida seràs una gambeta prenent el sol sobre la bonica arena d'una de les molt boniques illes balears. Un petó!

...àurea... ha dit...

OOhhh!!! Què bonica que és la casa!!! De veritat ho dic, eh?! jajajaja

I aviat la veuré.... :p

Un petonet