diumenge, 12 de juny del 2011

Tancat per vacances

Demà, vacances.

Dalt a l'avió tot començarà a canviar. Sé que tindré son i que segurament estaré una mica de mal humor. També sé què només em durarà fins que pugui fer una becaineta i, després d'aclucar els ulls, vés a saber quants peus d'altura i enmig de quins núvols, naixeran uns dies que ens han de donar repòs i alegria. Tot un pom de nous paisatges ens esperen: aigües d'un mar diferent, ciutats que semblen d'un altre temps, illes i illots pintats de màgia agresta, tot escampat de bocins esmicolats de terra sense ordre ni concert. Llums que no són la nostra s'han de quedar en aquesta pell del color de la farina.


Far de Palagruza


Avui que encara no semblava festa, he baixat totes les escombraries, i ben lligats a la bossa, hi he ofegat tots els cassigalls de la rutina.

Demà, sí; festa.

3 comentaris:

dolors ha dit...

Desitjo que gaudiu molt d'aquest viatge, per aigües de l'Adriàtic i per pobles amb racons plens d'històries, sovint colpidores, però sempre interessants. Són indrets que mai deixen indiferent al viatger encuriosit.
Recomanació especial: Dubrovnik.Crec que us agradarà moltíssim.
Bon viatge i fins aviat.
Petonets.

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Curt i ras, Irene:
Que torneu a casa amb ganes de tornar-hi allà on anue; senyal que us ho haureu passat bé i us hauran tractat encara millor.

Records i una certa enveja sana.

Sara ha dit...

Molt bon viatge, ratolina!
Aquestes vacances us aniran la mar de bé per oblidar-vos de les coses emprenyadores dels últims dies. Passeu-ho rebé i aquí ens trobareu a la tornada per escoltar totes les aventures!

Muàs!!!